Hienoja tuloksia Tanskasta

Fyn saarella pidettyjen Tanskan irlanninsetteriklubin vuotuisten kevätkokeiden voittajaluokan voitto meni tänä vuonna (2014) Kragereden kennelin kasvatille. Kilpailun voitti Kragereden Maggie DK03589/2010 (Douedal’s Kyra – Ibber).
Maggie sai myös näyttelyssä sertin ja oli samalla paras käyttökokeissa (kenttäkokeissa) palkittu koira.

Em. tulos oli ”uusinta”, sillä Maggien isosisko Kragereden Debbie DK13553/2007 (Douedal’s Kyra – Ibber) voitti edellisen vuoden (2013) DISK:n kevätkokeiden voittajaluokan kilpailut.

ps.
Debbie on myös Tanskan Kennelliiton englantilaisten kanakoirien vuoden 2011 mestaruuskilpailun (mukana 25 esikarsittua koiraa, myös bretonit) voittaja. Debbie on ensimmäinen ko. kilpailun voittanut irlanninsetteri.
Liite: Jagthunden lehden juttu Mesterskabs prove 2011